Cikkírási Tanácsok és Szabályok

Miért jó ha reklám szöveget írok és linkelem az oldalam?

A SEO és a Linképítés témájáról már nagyon sok jó oldal született, ezért javaslom a következő oldalakon olvass utána, a nem tudod miről is szól:

 1. Net-Position oldala
 2. Longhand oldala
 3. ITE Linképítés
 4. Kulcsszó Linképítés

Röviden összefoglalva: A weboldalad a keresőkben történő előre kerülésének egyik faktora a weboldaladra mutató linkek száma és annak tulajdonsága. Cikk oldalainkon egyszerűen és gyorsan megírhatod saját szöveges tartalmadat, melyben elhelyezheted oldaladra mutató linket az általad választott szövegen.

Milyen tulajdonságú reklámot és linket szerezhetek ezekről az oldalakról?

 • Cikk oldalainkra rövid, néhány száz karakteres szöveget kell írnod, melynek egyedi szövegnek (nem más weboldalról másolt!) kell lennie, melynek a reklámozandó weboldalad (amire a link fog mutatni) tartalmával harmonizálnia célszerű.
 • A szövegben található kulcsszóra (általában nem egy darab szó) helyezhető el a link.
 • A főoldalon folyamatosan frissülő bejegyzésekben nem található meg a link, az csak az egyedi bejegyzés oldalán. Az oldalak olyan kialakításúak, hogy a főoldalról pár kattintással el lehessen jutni a bejegyzésekhez.
 • A reklámszövegednek adni kell egy címet, ami a belső hivatkozás lesz az oldalon.
 • A cikkedet a weboldalad és a megírt szöveged tartalma alapján listából választható egyetlen kategóriába kell elhelyezned.
 • A reklámszövegedhez szintén a tartalomra leginkább jellemző, 3 címke is hozzárendelhető.

Hogyan készítsem el a saját cikkemet?

Cikk oldalainkra történő reklámszöveg elhelyezést úgy alakítottuk ki, hogy azt egy egyszerű, könnyen kezelhető felületen gyorsan és tetszőleges mennyiségben megtehesd. A reklámszövegek szerkesztése ezen a központi oldalon történik és azok elkészítésekor kiválaszthatod egy listából, melyik híroldalon szeretnéd, hogy megjelenjen amit írtál.

 • A regisztráció után látogass el a Normál Cikk Oldalak-ra és készítsd el a reklámszövegedet a szükséges adatok megadásával, melyhez rövid útbaigazítást kapsz az egyes mezők felett. Fontos, hogy a cikked megírása közben be kell tartanod a Szabályokat!
 • A reklámszöveg és a mezők kitöltése után küld el a cikkedet az általad választott híroldalra, és máris készen vagy! Elkészült a reklámod! Látogass el az általad választott oldalra és ellenőrizd a cikked megjelenését.

Milyen szabályokat kell betartanom a cikkek írásakor?

 • Mivel a híroldalakon reklámok is futnak, ezért alapvetően a guugli tartalmi irányelvei érvényesek. Ezekről részletesen A Tiltott tartalmak oldalon olvashatsz részletesen.
 • Minden tartalmi elem írásakor automatizmus figyeli a leggyakrabban előforduló tiltott szavak előfordulását, melyeket nem engedélyezünk megjeleníteni. Azonban vedd figyelembe, hogy a cikked megjelenése után is törlésre kerülhet tiltott tartalom esetén!
 • Az egyes tartalmi elemek minimális is maximális hosszára a kitöltéskor kapsz interaktív segítséget. Ezek teljesülése után tudod csak publikálni a cikked.