Membership Checkout

Felhasználói Csomag Változtat

Az általad választott felhasználói csomag: Prémium

A csomag tartalma

A Prémium felhasználó továbbra is használhatja a Normál Oldalakat korlátlanul + a Prémium Oldalakat a csomagban meghatározott idötartamban, szintén korlátlanul. Tehát a megvásárolt csomag idötartama alatt nincsen mennyiségi korlát!

Az oldalak SEO értéke, kialakítása

A csomag vásárlása elött a Felhasználó megismerkedhetett a Prémium Oldalak kialakításával, SEO értékével. A csomag vásárlásával elfogadja ezen tulajdonságokat. Tudomásul veszi és elfogadja továbbá, hogy ezek az értékek folyamatosan változhatnak, ezért a Prémium Oldalak SEO értékeinek változására garanciát nem vállalunk! Vállaljuk azonban, hogy ezen értékek megtartásáért mindent megteszünk.

Csomag érvényessége

Egy Prémium csomag vásárlásakor a csomag idötartamának megfelelö ideig használhatóak a csomagban foglalt oldalak. Több csomag vásárlásával természetesen a lejárat határideje is kitolható. Csomagot a lejárati határidö elött is bármikor lehet vásárolni, a vásárlás idöpontja nem befolyásolja a lejárati dátumot!

A felhasználói csomag költsége: HUF 2,000.00.

A felhasználói csomag lejár 30 nap múlva.

Felhasználói fiók információk Már van felhasználói fiókod? Log in here
LEAVE THIS BLANK
Felhasználási feltételek

SZERKESZTÉS ALATT !

A weboldal célja, definíciók

A weboldal célja, hogy a regisztrált felhasználók reklámszövegeket helyezhessenek el különböző weboldalakon. A felhasználók regisztráció és felhasználói szint megválasztása után lehetőséget kapnak, hogy egy listából kiválasztott weblapon elhelyezzék az általuk megírt reklámszöveget, mely alapvetően a weblapjuk hirdetését szolgálja.

 1. Weboldal - A link.3o3.hu webcímen elérhető weboldal.
 2. Felhasználó - Minden olyan felhasználó, aki regisztrál a weboldalra és ezzel elfogadja és betartja azt a weboldal használata során.
 3. Reklámszöveg -  A felhasználó által írt reklámszöveg, mely a felhasználó által választott reklámoldalon jelenik meg.
 4. Reklámoldal - A felhasználók által írt reklámszövegek megjelenítését szolgáló weboldalak.
 5. Weboldal üzemeltető - A weboldalt üzemeltető jogi személy. Elérhetőség a Kapcsolat oldalon.

Regisztráció, adat-kezelés

Az oldal használatához a felhasználóknak regisztrálniuk kell a weboldalon. A regisztráció során a következő NEM SZEMÉLYES adatok kerülnek tárolásra:

 • Felhasználónév - A felhasználó által választott tetszőleges egyedi név, mely a felhasználó egyértelmű beazonosítását szolgálja. Mivel a felhasználónév tetszőlegesen megválasztható, ezért valós személy beazonosítását nem szolgálja, arra nem alkalmas.
 • Jelszó - A felhasználó által választott biztonsági jelszó, mely elkódolva kerül tárolásra, így az más számára (még a weboldal üzemeltetője előtt sem) nem visszafejthető.
 • Email cím - A felhasználóval történő kommunikációt szolgálja kizárólag. Az email cím harmadik félnek csak jogi megkeresés esetén kerül átadásra. Az email cím kizárólag a weboldalon történt regisztrációval kapcsolatos levelek küldésére kerül használatra - Például: Felhasználói jelszó újra generálása, felhasználói csoport változással kapcsolatos információk.

A regisztráció során megadott adatok nem személyes adatok, hiszen ezek birtokában a felhasználó személye egyértelműen nem beazonosítható.

A felhasználó által megadott adatok a WordPress CMS rendszer által használt módon kerülnek tárolásra SQL adatbázisban. A felhasználói adatok biztonságos tárolásának weboldalt üzemeltetőre eső része kimerül a CMS rendszer biztonsági frissítéseinek naprakészen tartásában. A weboldalt üzemeltető ettől függetlenül megtesz mindent az adatok biztonságba tartásáért, de felelősséget nem tud vállalni az ettől eltérő okok miatt történő adatlopásokért.

A felhasználó regisztrációkor megadott adatai csak a weboldalon vannak tárolva és kezelve, a reklámoldalakon csak a reklámszöveg és az azzal kapcsolatos információk kerülnek tárolásra.

Reklámoldalak

A felhasználó által megírt reklámszövegek a felhasználó által kiválasztott weboldalon jelennek meg. Ezek a weboldalak kizárólag a felhasználó által megszerkesztett reklámszöveget, valamint ezzel kapcsolatos szöveges információt tárolnak - reklámszöveg címe, reklámszöveg tartalmát leíró szavak, reklámozandó weboldal linkje. A reklámoldalakra ezért külön nem kell és nem is lehet belépni a weboldalon regisztrációkor megadott adatokkal.

A felhasználóknak lehetőségük van a reklámszöveg megjelenítését kiszolgáló reklámoldal megtekintésére, így a reklámszöveg elhelyezésével elfogadja annak formai megjelenését a választott reklámoldalon. A reklámoldalak kialakítása változó, de alapvetően a következő felhasználó által megadott adatokat jelenítik meg:

 • Reklámszöveg
 • Reklámszöveg címe
 • A tartalmat jellemző szavak
 • A felhasználó által reklámozandó weboldal webcíme

Reklámszöveg

A felhasználó által megszerkesztett reklámszöveg tartalmának helyességére, pontosságára, valóságának ellenőrzését a weboldal üzemeltetője nem végzi el, ezért a reklámszövegek által esetleg okozott minden közvetlen és közvetett kárért felelősséget nem vállal. Azonban vállalja, hogy a kérelmező által megjelölt, esetleges károkozásra alkalmas, hibás, helytelen, sértő vagy rágalmazó tartalmakat bejelentés után azonnal eltávolítja. Az eltávolításról a kérelmezőt értesíti, a regisztrált felhasználót azonban nem. A kérelmező a weboldalon és minden egyes reklámoldalon is kapcsolatba léphet a weboldal üzemeltetővel.

A reklámszövegek megjelenés előtt egy alapvető, összehasonlítás alapú szűrésen esnek át, melyben a leggyakrabban előforduló tiltott szavak kerülnek kizárásra. A reklámszöveg csak akkor kerülhet ki egy reklámoldalra, ha a nem tartalmaz tiltott szavakat. Mivel sem manuális sem automatikus szűréssel nem megoldható a reklámszövegek teljesen biztos ellenőrzése harmadik fél számára sértő tartalomra, ezért a regisztrált felhasználóknak el kell fogadniuk, hogy minden olyan bejelentés, mely a sértő tartalom igazolását minimálisan is kielégíti eleget tesz a weboldal üzemeltetője, tehát a sértő tartalom értesítés nélkül törlésre kerül.

A reklámszöveg eltávolításra kerülhet duplikált tartalom esetén is. Ez azt jelenti, hogy a regisztrált felhasználóknak el kell fogadniuk, hogy amennyiben a reklámszövegük automatikus vagy manuális ellenőrzés során nagyfokú egyezést mutat más honlapokon megtalálható szöveggel, azok értesítés nélkül törlésre kerülnek.

A felhasználók a regisztrációval és a weboldal használatával elfogadják ezen felhasználási feltételeket, és kijelentik, hogy azok betartásával használják a weboldalt.

A regisztrált felhasználók az aktuális felhasználási feltételeket ezen az oldalon találhatják meg, melynek változásáról a regisztrációkor megadott e-mail címre kapnak értesítést.

Weboldal üzemeltető

Név: Kollár József EV
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-94008/2016.
Elérhetőség: Kapcsolat oldal